Advokatfirmaet Fusche Jenssen er et allmennpraktiserende advokatfirma som ligger midt i Kongsberg sentrum.

Firmaet dekker de fleste rettsområder innen både privatliv og næringsliv. Firmaet har kontorer sentralt i Kongsberg og bistår privatpersoner, næringslivet, organisasjoner/ foreninger og kommuner. Våre kunder er private og næringsdrivende, boligselskaper og ansatte, trygdede og forulykkede, grunneiere, selgere og kjøpere. Kort fortalt; vi representerer alle typer klienter.

Advokatfirmaet Fusche Jenssen AS er et firma startet av advokat Kine Fusche Jenssen. Vi holder til i moderne lokaler midt i gågata i Kongsberg sentrum. Firmaet har spesialisert seg på rettsområdet eiendom, med hovedvekt på plan- og bygningsrett, barne- og familierett, samboer- og skilsmisseoppgjør, barnevernsrett og arverett. I tillegg påtar vi oss oppdrag innenfor en rekke andre rettsområder.

Tilgjengelighet er viktig for oss – derfor tilbyr vi Drop-in. Drop-in er en halvtimes konferanse/konsultasjon der vi svarer på enkle spørsmål. Se priser her.

Advokatfirmaet Fusche Jenssen har et uttalt mål om vekst, og erfarer at oppdragsmengden til stadighet øker. Våre ambisjoner er å bidra til vekst og positiv utvikling for Kongsberg.