Publisert: 11.09.2024

Skrevet av Emily Krokann | Advokat

Juristdagen 14. september – Besøk oss på stand for gratis juridisk rådgivning!

Arrangøren

Siden 2006 har Juristforbundet hvert år arrangert Juristdagen. Denne dagen står engasjerte og dyktige jurister og advokater på stand over hele landet for å besvare juridiske spørsmål fra sine lokale innbyggere - GRATIS. I følge Juristforbundet har dette ført til at nærmere 25 000 henvendelser siden oppstarten er blitt besvart.

Juristdagen i Kongsberg 2024

I år som i fjor, skal det arrangeres Juristdag i Kongsberg, og i år som i fjor skal vi i advokatfirmaet Fusche Jenssen delta sammen med flere andre frivillige jurister og advokater.

Tidspunktet for årets juristdag er lørdag 14. september 2024 fra kl. 11:00 til 14:00.

Vurderer du å skrive en fremtidsfullmakt, lurer du på om treet til naboen står for nærme eiendomsgrensen, eller vurderer du å gi forskudd på arv til ett av barna dine og lurer på om du skal skrive et testament? Vi hjelper deg.

Eller står du allerede i en situasjon der du er usikker på om du skal kaste inn håndkledet eller kjempe videre.

Som vi ofte sier til våre klienter:

«Det nytter ikke å ha rett hvis man ikke hevder sin rett»

Vi kan hjelpe deg i riktig retning. For oss er dette derfor årets viktigste rettshjelpsdugnad for å sikre rettssikkerheten til flere.

Denne dagen vil vi kunne gi deg konkrete råd, veilede om hvordan du bør gå frem i din sak eller hvor du bør henvende deg. Kanskje det også eksisterer en rettshjelpsordning som kan dekke advokatkostnader for deg? Kom innom oss for en prat da vel.

Med det sagt, håper vi at du kommer innom vår stand i gågata - lørdag 14. september 2024 mellom kl.11:00 og 14:00.